toolbar powered by Conduit

ATENTIE

ATENTIE ! Plugin-ul functioneaza doar in Internet Explorer (nu merge in FireFox sau Opera).
Pentru a functiona TV Net trebuie sa aveti instalat
Windows Media Player 10 si plugin-ul Sopcast .

sâmbătă, 23 octombrie 2010

Discovery World Live

 Discovery World Tv Live Online

Vizionare placuta!! :)









Scurt Istoric

Discovery Networks Europa Centrala a anuntat modificari în portofoliul sau, incluzând un proces de re-branding al Discovery Science, care va începe cu data de 1 aprilie, si lansarea postului Discovery World, care va înlocui actualul Discovery Civilisation, din 18 aprilie.
Discovery World va înlocui actualul canal Discovery Civilisation, având un nou nume, o noua identitate de brand, un nou logo, o imagine complet schimbata în emisie.
Canalul li se va adresa celor interesati de documentare ample, aprofundate, dornici sa afle mai multe despre lumea din jur si elementele care au modelat-o în trecut si în prezent.
Desi postul va prezenta numeroase elemente noi, inclusiv noi emisiuni, acesta va continua sa ofere si cele mai bune programe din genurile promovate de Discovery Civilisation. Oferta canalului va include, de pilda, programe de istorie, completate cu povesti din întreaga lume, care le vor prezenta telespectatorilor o imagine bogata si plina de culoare despre civilizatii. Principalele genuri prezentate pe Discovery World vor fi povesti politiste, documentare istorice, programe despre tehnologii si masini.
Începând cu 1 aprilie 2008, Discovery Science, singurul canal dedicat în întregime minunilor stiintei, îsi va lansa o noua identitate de brand în Europa Centrala.
Postul va dobândi un nou „look” în emisie, incluzând un nou logo (inspirat din Tabloul periodic al elementelor), o grila de programe îmbogatita si înnoita, dar si un mod de abordare care sa dea de gândit telespectatorilor.
Noul Discovery Science va prezenta viziunea telespectatorului asupra stiintei si tehnologiei. Postul va aduce în prim-plan mari idei din stiinta, cele mai interesante gadget-uri si tehnologii de larg consum, cele mai recente progrese din lumea stiintei.
Acesta va demonstra în ce mod ne afecteaza stiinta si tehnologia viata de acum si din viitor. Va permite telespectatorilor sa descopere ce, cum si de ce - si le va oferi informatii diverse lucruri, într-o maniera amuzanta si instructiva.
Principalele genuri prezentate vor fi programe pe teme ecologice, de popularizare a stiintei, despre dezastre si tehnologii moderne.
Share |